Waterguard går for å være enkle og raske å montere, men det kan sikkert alltid gjøres bedre. Her er Waterguards egne tips:

Visste du at det lønner seg å melde opp alle trådløse enheter før du plasserer de ut?
Dette fordi signalrekkevidden kan være noe kortere i oppmeldingsfasen, og i tillegg kan du lettere kontrollere hvilken sensor som blir meldt opp som føler nr. 1, 2, slik systemet er på bl.a Smart Stop.

To vanninntak, eller rørstrekk som skal sikres på samme system?
Ingen problem! På alle trådløse systemer kan du melde opp flere Ventilstyringer (NRF: 5648323) slik at du kan stenge vannet flere steder med ett og samme system!

KV, VV, VVC?
Ingen problem! Alle systemer kan utvides med opp til 4 stk. ventiler med dimensjonen fra 1/2″ til 2″. Ventiler for varmeanlegg kan også skaffes!

Viste du at den trådløse sensoren har tre måter å føle på?
Du kan bruke standardløsningen med sensortippen ned mot gulvet eller ta av veggbrakketen å legge den rett på gulvet ved en benkebereder eksempelvis. Du bør benytte 3m sensortape ved montering på kjøkken da føleren i seg selv kan plasseres lett i kjøkkenskroget for batteribytte hvor føleren legges ned under sokkelen å deretter dekker et større areale!

Kan sensortapen skjøtes?
Ja faktisk! Med bruk av Skjøtestykke for sensortape (NRF: 5648327) kan den skjøtes opp til 12m lengde!

Waterguards Smarthus-løsninger
Med bruk av Remote Interface (NRF: 5648249) sammen med dørbryteren (NRF: 5648329) eller Remote Interface master (NRF: 5648344) uten dørbryter – kan WG systemet integreres med SD-anlegg, alarmanlegg, smarthus-løsninger eller bevegelsessensorer. Dette kan gjøres uten at prisen på installasjonen blir dyrere! (Forutsetter bruk av trådløse systemer).

Usikker på om systemet er strømløst stengt eller åpent?
Alle standard-systemer er strømløst åpne men strømløst stengte kan bestilles. Er du i tvil når du er på et anlegg hvor det allerede er montert et system kan du enkelt sjekke dette ved å se på baksiden av Ventilstyringen/Adapteret det vil være merket med NC om systemet er Strømløst stengt (Normally Closed), du kan også ta av den blå spolen på ventilen for å se på selve ankeret (delen spolen er montert på). Du vil da se to innhugg om ventilen er strømløst åpen og kun ett om den er strømløst stengt. Du trenger altså kun bytte ankeret og ikke hele ventilen om kunden vil gå fra et Strømløst stengt til strømløst åpent system!