Thomas Berg gleder seg til å sette i gang med utvikling av nytt regionskontor.

Hils på Møre, Trøndelag og Nord-Norge sin nye regionssjef, Thomas Berg. Han har i dag ansvar for kunder i de respektive fylkene; alt fra grossister, rørleggere og sluttbrukere av produktene.    

Lekkasjesikring er et marked som vokser raskt, både fordi vannskader er i ferd med å bli en stor utfordring for huseiere og forsikringsbransjen, og fordi myndighetene med TEK17 stiller strenge krav til lekkasjesikring i nye bygg, sier Thomas.

Thomas, som stammer fra Byåsen, sitter med bred erfaring innenfor fagfeltet, og med et svennebrev i tillegg til 13 års erfaring i ryggen fra rørleggerbransjen er ingen  utfordring stor nok.

-Jeg ser frem til en variert og spennende hverdag, møte nye folk og skape god kultur rundt selskapet og produktene. Jeg gleder meg veldig til å sette i gang å hjelpe kunder på best mulig måte hvor jeg ser frem til å bygge gode kundeforhold på tvers av regioner, sier Thomas.

Waterguard kom på banen tidlig på 1990-tallet og har utviklet seg og vokst til å bli markedets ledende lekkasjesikring i hjemmet. Med over 550 000 produkter allerede installert i norske hjem, og at 7/10 nybygg får Waterguard ferdig installert er ingen skremselsfaktor for Thomas og legger til

-Det er en godt etablert bedrift med utrolig hyggelige ansatte med fremtidsrettet tankegang. Produktene er også veletablerte, trygge og kvalitetsmessig overlegen så for meg var valget enkelt, avslutter Thomas.