Waterguard har anskaffet nye lokaler i hjerte av Trondheim, og har nå flyttet inn i lokaler i Hornebergvegen 7A i Fossegrenda. 

Per dags dato sitter, Thomas Berg, Regionsjef for Waterguard Møre, Trønderlag og Nord-Norge alene på kontoret, men håper at flere medarbeidere på sikt vil dele samme lokaler.

-Det er utrolig morsomt med nytt lokalet, og hvertfall lokaler som speiler kundenes strategiske behov ved at vi er midt i det hele. Det vil ikke være vanskelig å finne frem til oss midt mellom alle grossistene i Trondheim og døren vil alltid være åpen hvis man ønsker en liten prat, formell eller uformell, om produktene og tjenestene vi tilbyr. Lokalene tilbyr også gratis parkering og vil supplere vårt helhetlige tjenestetilbud. Vi gleder oss til å bli flere på sikt!

Hornebergvegen 7A, eller Teglgården, oppført av arkitekt Johan Fredrik Dahle i år 1988 huser flere bedrifter i moderne lokaler og muliggjør for et bredere- og enklere samarbeid på tvers om det skulle oppstå et behov for det.    

-Her sitter vi i nærheten av aktører som OSO Hotwater, IMI og Uponor som vil muliggjøre «to fluer i en smekk» prinsippet om behovet er der. Vi ønsker alle velkommen og vi gleder oss til et godt samarbeid.