MARKEDSLEDER PÅ LEKKASJESIKRING

Etter mer enn 20 år i det norske markedet er Waterguard i dag ledende innenfor lekkasjesikring.


Etter mer enn 20 år i det norske markedet er Waterguard i dag ledende innenfor lekkasjesikring. Et marked som vokser raskt, både fordi vannskader er i ferd med å bli en stor utfordring for huseiere og forsikringsbransjen – og fordi myndighetene med TEK17 stiller strenge krav til lekkasjesikring i nye bygg.

På bakgrunn av dette er det kanskje ikke så rart at forsikringsselskapene tilbyr en ganske solid rabatt når lekkasjesikringsutstyr er montert.

Helt opp til 30% kan kundene få i premierabatt når et FG-godkjent system som Waterguard er montert.

Kvalitet i alle komponenter

Waterguard består av driftssikre og bunn­solide løsninger som virker i det øyeblikket en lekkasje oppstår. De elektroniske komponentene som sensorer, adaptere og styringsenheter er utviklet og ­pro­dusert under strenge kvalitetskrav. Magnetventilene er fra danske Danfoss.

Våre systemer har teknisk godkjenning fra SINTEF, er FG-godkjent av Forsikrings­selskapenes Godkjennelses­nemnd og CE-merket.

Tilpasset ulike behov

Våre løsninger er tilpasset både eksisterende og nye bygg, enten det gjelder bolig, næringsbygg eller fritidsbolig. På produktsidene finner du hele produkt­sortimentet, med løsninger som er tilpasset et hvert behov.